• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۰۴۳۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۵
اجتماعی » جامعه و شهری
تا ۱۵ مهر انجام می‌شود؛

از آسفالت مدارس منطقه ۱۴ تا حمایت دانش‌آموزان کم‌برخوردار 

 همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، شهرداری منطقه ۱۴ با رویکردی جامع و گسترده، مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی، فرهنگی، آموزشی و اجتماعی را در مدارس و محلات این منطقه به اجرا گذاشته است.

از آسفالت مدارس منطقه ۱۴ تا حمایت دانش‌آموزان کم‌برخوردار به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، امیر شهرابی شهردارمنطقه۱۴  در این باره گفت: این فعالیت‌ها که با هدف ارتقای کیفیت فضا‌های آموزشی، حمایت از دانش‌آموزان و خانواده‌ها و ایجاد محیطی شاداب و ایمن برای آغاز بهار تعلیم و تربیت صورت گرفته و تا ۱۵ مهرماه ادامه دارد.
وی افزود: یکی از شاخص‌ترین اقدامات شهرداری منطقه ۱۴، تمرکز بر آماده‌سازی و ایمن‌سازی فضا‌های فیزیکی مدارس و فراهم آوردن زیرساخت‌های مناسب برای تحصیل دانش‌آموزان است.
شهرابی تصریح کرد: عملیات آسفالت‌ریزی و اجرای پروژه‌های عمرانی در ۲۱ مدرسه به اتمام رسیده و این روند تا پایان سال به ۳۵ مدرسه دیگر نیز تسری خواهد یافت.
وی افزود: از اقدامات گسترده ترافیکی در قالب طرح «استقبال از مهر» شامل ایمن‌سازی معابر اطراف مدارس، خط‌کشی عابر پیاده، نصب علائم ترافیکی و اجرای سرعت‌کاه‌ها گرفته تا آماده‌سازی کلی مدارس برای بازگشایی و حضور ایمن و بانشاط بیش از ۷۰ هزار دانش‌آموز دارالمؤمنین تهران انجام شده است.
به گفته وی در کنار فعالیت‌های عمرانی، حمایت از دانش‌آموزان کم‌برخوردار نیز در قالب پویش «مهر دارالمؤمنین»، انجام شد. بر این اساس یک‌هزار بسته شامل کوله‌پشتی و لوازم‌التحریر متناسب با مقاطع تحصیلی مختلف، تهیه و میان دانش‌آموزان نیازمند و فرزندان زنان سرپرست خانوار توزیع شد. این فعالیت‌ها با همیاری گروه‌های جهادی و مردمی در قالب پویش‌های مختلف مستمر خواهد بود.
طیف وسیع برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی
شهرابی در ادامه با اشاره به اجرای زنگ سلامت، ویژه‌برنامه‌های آموزشی و فرهنگی، پویش «پویندگان سلامت» برگزاری جشنواره ورزشی «شکوه دخترانه» همزمان با ولادت حضرت معصومه (س) با حضور بیش از ۸۰۰ دانش‌آموز دختر در رشته‌های مختلف ورزشی و.. یاداور شد: اجرای ویژه برنامه‌های مفرح، فرهنگی و آموزش محور در دستور کار فعالیت‌های شهرداری در تعامل با آموزش و پرورش در طول سال تحصیلی است.
وی در ادامه به اجرای عملیات پوشاننده و نقاشی دیواری در محور‌های منتهی به مدارس و دیوار‌های خود مدارس برای ارتقای ایمنی و زیبایی مسیر‌های تردد دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: فرهنگ‌سازی در حوزه مدیریت پسماند با محوریت مدارس، آموزش‌های ترافیکی برای حدود ۱۲ هزار دانش‌آموز، اجرای پویش آموزش همگانی «شهر آماده» برای بیش از ۲۰ هزار دانش‌آموز و والدین آنها با آموزش‌های تخصصی مانند کمک‌های اولیه از دیگر اقدامان شهردرای منطقه بوده است .
طرح جامع نگهداشت شهر و ارتقای کیفیت محیطی
شهردابی ادامه داد:
طرح جهادی نگهداشت شهر در محور ها‌ی منتهی به مدارس با حضور فعال عوامل اجرایی واحد خدمات شهری و پشتیبانی نیز به اجرا درآمده و این فعالیت‌ها برا‌ی ارتقای کیفیت محیط شهری و آماده‌سازی معابر برای استقبال از دانش‌آموزان در قالب شست‌وشوی جداول و حاشیه معابر، رفت‌وروب مکانیزه و دستی، جمع‌آوری ضایعات، تخلیه و شست‌وشوی مخازن پسماند، و لایروبی کانال‌های هدایت آب‌های سطحی انجام شده است.
شهردار منطقه ۱۴ در پایان تأکید کرد: مدارس قلب تپنده محلات هستند و ما وظیفه داریم فضایی ایمن، شاد و بانشاط برای دانش‌آموزان فراهم کنیم. ابر این اساس و برای خدمت به دانش اموزان و ایجاد محیط اموزشی کیفی‌تر، شهرداری منطقه ۱۴ نه‌تنها در حوزه عمرانی و خدماتی، بلکه در آموزش، فرهنگ‌سازی، ورزش و سلامت دانش‌آموزان نیز تا پایان سال و در همکاری با آموزش و پرورش حضوری جدی دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجدید بیعت عشایر ایران با آرمان های شهدا در رزمایش مشهد شهیدان شلمچه
روحیه بسیجی، ضامن پیشرفت ایران و خنثی‌کننده توطئه‌ها
پیشنهاد ۵۰ همتی برای تامین کالابرگ تا دهک هفت
سرنگونی۱۷ پهپاد متخاصم توسط پدافند ارتش در غرب کشور
تفکر بسیجی بزرگترین دستاورد انقلاب است
همایش کتابخوانی یار مهربان در اهواز برگزار شد
روان سازی ترافیک با ساخت زیرگذر شهدا در بوکان
علم آموزی و آگاهی سیاسی؛ مهمترین رسالت دانشجویان
تیراندازی گارد ساحلی یونان به سوی قایق ماهیگیری ترکیه
راه اندازی مرکز آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی باغ گیاه شناسی و جنگل آموزشی و تحقیقاتی
بسیج یاری‌رسان کشور و مردم در همه شرایط
برپایی جشنواره خلاقیت‌های علمی _پژوهشی با شرکت در یاسوج
آغاز به کار نمایشگاه بین المللی گردشگری آنکارا با حضور ایران
برگزاری یادواره شهدای بندر تیاب
اجرای رزمایش جهادی تخصصی در عرصه‌های دامی و زراعی هفتکل+فیلم
آسمان آبادان و خرمشهر باز هم در محاصره ذرات آلوده هوا
پرونده قتل عمد در میاندوآب با صلح اولیای دم خاتمه یافت
بسیج در تمامی مشکلات وبحران‌ها پیش‌قدم در دفاع از کشور است
تولید بیش از ۷۴۰ هزار تن اوره و آمونیاک
یک محکوم به قصاص در میاندوآب به حرمت حضرت فاطمه زهرا (س) بخشیده شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسمپور در شانس مجدد
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)